Egyedi átépítések

Cégünk az egyedi igényeknek megfelelően, minden ügyfelünknek személyre szabottan készíti el járművét. Az átépítések az igények és a hatályos jogszabályok figyelembe vétele után készülnek el!

Bővebb felvilágosításért kérjük forduljon értékesítőinkhez!

Értékesítés:

Tel.: 06-20-922-2656 

        06-20-446-1586

 

 

Szerviz szolgáltatások

Cégünk a megalakulása óta biztosít a járműfelépítmények területén különböző szervizszolgáltatásokat. Ezek nagyrészét valamely alvállalkozóval, vagy épp partnercéggel közösen végezzük. Természetesen az általunk készített járműveket - lehetőség szerint - soron kívül fogadjuk, javításukat elvégezzük.

A szolgáltatások nem merülnek ki csak a javításokban, hanem ugyanígy a biztosítási ügyintézést, és az azt követő javításokat, egyeztetéseket is (partnercégeinkkel közösen) elvégezzük!

 

Járműfinanszírozás

Cégünk igyekszik teljes szolgáltatási hátteret nyújtai egy jármű megvásárlásakor. Ebből a körből nem maradhat ki a járművek finanszírozása sem.

A megvásárolni kívánt gépjárművek teljes finanszírozási palettájával állunk rendelkezésre, ami lehet hitel, lízing, vagy akár tartós bérleti konstrukció is.

A lényeg: a vevő által a profiljába illeszthető legjobb megoldást találjuk meg! Ebben pedig a finanszírozó partnereink minden segítséget megadnak, így a vevőnek csak ki kell választania a neki legjobban megfelelő konstrukciót, az ezzel járó ügyintézést a helyszínen mi intézzük!